O día 13 de xuño, o CRA de Monterrei e o CEIP de Medeiros tuveron unha experiencia apícola na que coñeceron a importancia das abellas, a súa organización, unha cámara de cría e todos os aparellos precisos para a extracción do mel. Vestíronse de apicultores e degustaron o mel.
Páginas
- Quen somos
- Páxina principal
- Da fábrica a Casa do Chocolate
- A Casa do Chocolate hoxe
- O que se dí da Casa do Chocolate
- A historia do chocolate
- Promoción chocolate e mel
- O colmear
- O mel na historia
- Actividades relacionadas co mel
- Produtos da colmea
- Propiedades do mel
- Apicultura urbana
- A nosa cosmética.
- Contactos
- Explicación para o alumnado
- AS ABELLAS E O MEL.
lunes, 30 de junio de 2025
Experiencia apícola do CPI Terras de Maside.
O alumnado do CEIP Terras de Maside coñeceron o mundo das abellas: a súa importancia, como se distribuen, os produtos que obtemos delas, as propiedades do mel, a cámara de cría e todos os utensilios precisos para a extracción do mesmo.
Vestíronse de apicultores e degustaron o mel.
O CRA de Monterrei e o CEIP de Medeiros visitan a Casa do Chocolate.
O día 13 de xuño o alumnado do CRA de Monterrei e o CEIP de Medeiros visitaron á casa de chocolate, onde viron os ingredientes necesarios para facer o chocolate e o funcionamento das máquinas para a súa elaboración.
Tuveron tamén unha experiencia apícola na que coñeceron a importancia das abellas, a súa organización, unha cámara de cría e todos os aparellos precisos para a extracción do mel. Vestíronse de apicultores e degustaron o mel.
Visita á unitaria de Taboadela
O día 11 de xuño fomos á unitaria de Taboadela que xunto co resto das unitarias fixeron o proxecto do mel.
Explicamos as características das abellas, a súa importancia e como se distribuen. Puderon ver como é unha cámara de cría e todos os aparellos necesarios para facer este traballo. Vestíronse de apicultores e degustaron o mel.
domingo, 1 de junio de 2025
Suscribirse a:
Entradas (Atom)