Páginas
- Quen somos
- Páxina principal
- Da fábrica ao museo
- O museo hoxe
- O que se dí do museo
- A historia do chocolate
- Promoción chocolate e mel
- O colmear
- O mel na historia
- Actividades relacionadas co mel
- Produtos da colmea
- Apicultura urbana
- A nosa cosmética.
- Contactos
- Explicación para o alumnado
- AS ABELLAS E O MEL.
miércoles, 3 de julio de 2024
CONSTRUCCIÓN DE CERA ELABORADA POLAS ABELLAS
Un apicultor esqueceo colocar os marcos no que as abellas almacenan o mel; asique construíron a súa propia arquitectura tendo en conta a ventilación natural para que o aire circule libremente e manteña unha temperatura estable.
Visita ao colexio A Carrasqueira de Vigo
Rematamos o curso no Colexio A Carrasqueira de Vigo, onde o alumnado de 5º e 6º de EP pudo coñecer a procedencia do cocao, os ingredientes para a fabricación do chocolate e as máquinas que se empregaban para a súa elaboración. Todo esto pode visitarse na Casa Museo do Chocolate de Teimende.
Suscribirse a:
Entradas (Atom)