O chocolate é un derivado do froito da árbore do cacao e o alumnado do CPI de San Tomé do Carballo de Taboada puderon coñecer, tocar, ulir...os ingredientes e os pasos necesarios para a elaboración do chocolate e saborearon, ao finalizar, unha chocolatina da Casa Museo do Chocolate de Teimende.
Páginas
- Quen somos
- Páxina principal
- Da fábrica ao museo
- O museo hoxe
- O que se dí do museo
- A historia do chocolate
- Promoción chocolate e mel
- O colmear
- O mel na historia
- Actividades relacionadas co mel
- Produtos da colmea
- Apicultura urbana
- A nosa cosmética.
- Contactos
- Explicación para o alumnado
- AS ABELLAS E O MEL.
lunes, 17 de junio de 2024
domingo, 16 de junio de 2024
Alumnado do cole de Toén
O día 7 de xuño, o alumnado do CEIP Saco e Arce de Toén, disfrutaron dunha xornada sobre os ingredientes e a elaboración do chocolate Caldelas, hoxe Casa Museo do Chocolate de Teimende.
Puderon degustar a pasta de cacao e logo unha chocolatina.
martes, 4 de junio de 2024
Colexio CEIP de Seixalbo
O alumnado de 2º e 1º de EP tuveron unhas charlas sobre os ingredientes e a elaboración do chocolate. Coñeceron as diferentes máquinas que hai na Casa Museo de Teimende e visualizaron un pequeno vídeo sobre o mesmo.
Remataron coa degustación dunha chocolatina.
Suscribirse a:
Entradas (Atom)