O día 26 de abril, o alumnado de 4º de EP do colexio de prácticas de Ourense, coñeceron a procedencia do cacao, as mazorcas, a árbore do cacao e as súas características, así como os ingredientes necesarios para facer o chocolate. Probaron o cacao e remataron cunha chocolatina.
Páginas
- Quen somos
- Páxina principal
- Da fábrica ao museo
- O museo hoxe
- O que se dí do museo
- A historia do chocolate
- Promoción chocolate e mel
- O colmear
- O mel na historia
- Actividades relacionadas co mel
- Produtos da colmea
- Apicultura urbana
- A nosa cosmética.
- Contactos
- Explicación para o alumnado
- AS ABELLAS E O MEL.
domingo, 28 de abril de 2024
domingo, 21 de abril de 2024
A asociación cultural Vía Vella visita a Casa Museo do Chocolate.
A asociación cultural Vía Vella organizou unha viaxe de interese paisaxístico e cultural pola Ribeira Sacra. Non faltou a visita á Casa Museo de Chocolate onde puderon coñecer os ingredientes do chocolate así como o proceso de elaboración.
A casa museo do chocolate no programa "Cousas de comer"
Dentro do programa "COUSAS DO COMER" falaron da fábrica de chocolates Caldelas, hoxe convertido en Casa Museo.
Empeza no minuto 20:20.
https://www.teleminho.com/vide
Suscribirse a:
Entradas (Atom)