O alumnado de E.I. do colexio Ben Cho Shey disfrutaron dunha xornada de aprendizaxe sobre a elaboración do chocolate, levada a cabo por Loli Casares. Coñeceron os ingredientes, probaron o sabor do cacao e remataron coa degustación do chocolate.
Páginas
- Quen somos
- Páxina principal
- Da fábrica ao museo
- O museo hoxe
- O que se dí do museo
- A historia do chocolate
- Promoción chocolate e mel
- O colmear
- O mel na historia
- Actividades relacionadas co mel
- Produtos da colmea
- Apicultura urbana
- A nosa cosmética.
- Contactos
- Explicación para o alumnado
- AS ABELLAS E O MEL.
jueves, 22 de febrero de 2024
martes, 6 de febrero de 2024
Reunión do Consello Asesor da Casa Museo de Chocolate
O Consello Asesor da Casa Museo do Chocolate reuniuse o dia 2 de Febreiro para dar luz verde ao plan museolóxico entre outros acordos. Esta reunión levouse a cabo no Concello de Parada de Sil coa asistencia de todos os membros.
Publicación do periódico "La Región".
Suscribirse a:
Entradas (Atom)