Rosa e Loli entre chocolate e mel
Páginas
(Mover a...)
Quen somos
Páxina principal
Da fábrica ao museo
O museo hoxe
O que se dí do museo
A historia do chocolate
Promoción chocolate e mel
O colmear
O mel na historia
Actividades relacionadas co mel
Produtos da colmea
Apicultura urbana
A nosa cosmética.
Contactos
Explicación para o alumnado
AS ABELLAS E O MEL.
▼
(Mover a...)
Página principal
▼
domingo, 17 de noviembre de 2024
Grupo de amigos de A Coruña
›
O día 16 de Novembro, un grupo formado por 50 persoas procedentes de A Coruña, visitan a Casa Museo do Chocolate de Teimende. A explicación...
Explicación da elaboración do chocolate no cole de Vistahermosa
›
O día 15 de Novembro fomos ao cole de Vistahermosa para explicar os ingredientes e a elaboración do chocolate.
UN ACTOR INGLÉS AFINCADO EN GALICIA, VISITA A CASA MUSEO DO CHOCOLATE
›
AGalega fixo un documental sobre a zona da Ribeira Sacra na que tamén visita a Casa Museo do Chocolate. O protagonista, un actor británic...
jueves, 17 de octubre de 2024
ELABORACIÓN DO CHOCOLATE "A BRAZO"
›
(2114) CHOCOLATE casero “A BRAZO”. Tueste y molienda del CACAO sobre PIEDRA y SIN uso de maquinaria moderna - YouTube
viernes, 27 de septiembre de 2024
COLLEITA 2024
›
PASOS A SEGUIR NA EXTRACCIÓN DO MEL PASO 1. PASO 2. PASO 3. PASO 4. PASO 5
lunes, 9 de septiembre de 2024
En primeira liña para ver a Volta Ciclista de España
›
O disfraz de libra .de chocolate sae no periódico dixital OSIL
›
›
Inicio
Ver versión web